Close
Alle kategorier
  Filters
  Preferences
  Søk

  Om oss

  Lorentzen & Lorentzen AS er Norges ledende leverandør av tekstil og utstyr til maritim søm. Vi har vært en solid og trygg leverandør i over 145 år. 

  Kirketjener P. C. Falchenberg etablerte P. C. Falchenberg Jernvareforretning i Grimstad i 1876. I 1898 flyttet de til Kristiania og i 1928 skiftet firmaet navn til Lorentzen & Lorentzen AS. Harry Næss, farfar til dagens eier, blir ansatt i selskapet og tar etter hvert over firmaet. Ole Kristian Næss, far til dagens eier, tar over selskapet i 1981. I 1997 blir Pål Næss eier og omsetningen er da på 3 millioner kroner.  Lorentzen & Lorentzen AS utvikles og utvides med et betydelig større vareutvalg og i 2016 når vi en milepæl med 20 mill i omsetning. To branner i 2017 gjør at firmaet blir totalskadet. November 2017 flytter vi inn i nye, moderne lokaler ved Liertoppen utenfor Drammen. Vi foretar omfattende investeringer i lagerutstyr og maskiner for å effektivisere driften. 

  For oss er selvfølgelig kundene våre det aller viktigste og vi vil alltid tilstrebe å yte best mulig service. Vi følger godt med i utviklingen og kommer stadig med nye produkter i vårt sortiment. 

  Pål

  PÅL NÆSS

  Daglig leder

  Pål er daglig leder og eier av Lorentzen & Lorentzen AS siden 1997. 

  paal@lorentzen.no

  Radek

  RADEK MICHALSKI

  Innkjøp/salg/kundekontakt

  Radek er innkjøp- og kundeansvarlig.

  radek@lorentzen.no

  Kenneth

  KENNETH MULVANEY

  Lagersjef

  Kenneth er lageransvarlig og tar seg av mottak og utsendelse av varer.

  kenneth@lorentzen.no

  Gjermund

  GJERMUND LUNDVIGSEN

  Ordrebehandling/lager

  Gjermund tar seg av mottak og utsendelse av varer.

  gjermund@lorentzen.no