Close
Alle kategorier
  Filters
  Preferences
  Søk

  Om oss

  Lorentzen & Lorentzen AS er Norges ledende leverandør av tekstil og utstyr til maritim søm. Vi har vært en solid og trygg leverandør i over 145 år. 

  Kirketjener P. C. Falchenberg etablerte P. C. Falchenberg Jernvareforretning i Grimstad i 1876. I 1898 flyttet de til Kristiania og i 1928 skiftet firmaet navn til Lorentzen & Lorentzen AS. Harry Næss, farfar til dagens eier, blir ansatt i selskapet og tar etter hvert over firmaet. Ole Kristian Næss, far til dagens eier, tar over selskapet i 1981. I 1997 blir Pål Næss eier og omsetningen er da på 3 millioner kroner.  Lorentzen & Lorentzen AS utvikles og utvides med et betydelig større vareutvalg og i 2016 når vi en milepæl med 20 mill i omsetning. To branner i 2017 gjør at firmaet blir totalskadet. November 2017 flytter vi inn i nye, moderne lokaler ved Liertoppen utenfor Drammen. Vi foretar omfattende investeringer i lagerutstyr og maskiner for å effektivisere driften. 

  1. desember 2022 fusjonerer vi med T. Pladsen AS som er en ledende leverandør av utstyr til sømindustrien. T. Pladsen holder til i Gausdal og i løpet av vinteren/våren 2023 flyttes varelageret til Liertoppen. Firmanavnet endres til Lorentzen & Pladsen AS. Sammen blir vi en sterkere aktør og gir våre kunder et bredere og mer konkurransedyktid tilbud. 

  For oss er selvfølgelig kundene våre det aller viktigste og vi vil alltid tilstrebe å yte best mulig service. Vi følger godt med i utviklingen og kommer stadig med nye produkter i vårt sortiment. 

  Pål

  PÅL NÆSS

  Daglig leder

  Pål er daglig leder og eier av Lorentzen & Lorentzen AS siden 1997. 

  paal@lorentzen.no

  Radek

  RADEK MICHALSKI

  Innkjøp/salg/kundekontakt

  Radek er innkjøp- og kundeansvarlig.

  radek@lorentzen.no

  martin

  MARTIN HESTHAGEN 

  Salg/kundekontakt, tlf: 414 41 041

  martin@lorentzen.no

  Kenneth

  KENNETH MULVANEY

  Lagersjef

  Kenneth er lageransvarlig og tar seg av mottak og utsendelse av varer.

  kenneth@lorentzen.no

  Gjermund

  GJERMUND LUNDVIGSEN

  Ordrebehandling/lager

  Gjermund tar seg av mottak og utsendelse av varer.

  gjermund@lorentzen.no

  Tommy

  TOMMY BERG

  Ordrebehandling/lager

  Tommy tar seg av mottak og utsendelse av varer.

  tommy@lorentzen.no

  lokaler